Parteneriate / proiecte

Proiect ERASMUS+ KA 122 VET


Proiect Outdoor Maths and Science

Proiect „Different Flowers Make A Bouquet” a doua mobilitate transnațională

În perioada 12 – 18 februarie 2023, un grup de 5 elevi, 1 părinte și 2 profesori însoțitori, Lucia Modoeanu și Maria Gatea, de la Liceul Tehnologic Sebeș, au participat la activitățile incluse în cea de a doua mobilitate transnațională, în Turcia, orașul Salihli, regiunea Manisa.

Activitățile au vizat atât incluziunea elevilor defavorizați și cu cerințe educaționale speciale, cât și activități IT. Elevii au învățat învăța despre eSafety și și-au îmbunătățit competențele TIC.

Activitățile culturale au vizat vizitarea ruinelor orașului Sardis. La mobilitate au participat toate țările partenere în proiect: Turcia, coordonatorul proiectului, România și Grecia.

Ținem să precizăm că mobilitatea s-a desfășurat în condiții de siguranță, orașul Salihli nefiind printre cele afectate de cutremurele devastatoare care au lovit Turcia.

Prof. Cristina Câmpean,
Coordonator Proiecte Europene

Proiect DIFFERENT FLOWERS MAKE a BOUQUET

Ziua 1

Azi, 10.10.2022,  am lucrat pe grupe la un proiect având o dizabilitate, fie de a nu vorbi, fie de a nu auzi. Am studiat personaje cu diferite dizabilități, am identificat barierele pe care acestea le întîmpină, și am creat ARBORELE PROBLEMEI pentru o persoană aflată într-un scaun cu rotile.  O zi plină de reușite!

Azi, 9 octombrie 2022, a avut loc prima mobilitate din cadrul proiectului ,,DIFFERENT FLOWERS MAKE a BOUQUET’’.

Această primă mobilitate vizează deplasarea a 5 cadre didactice de la LICEUL TEHNOLOGIC SEBEȘ în Grecia, în perioada 9-13 octombrie 2022: director prof. Stanciu Adina, prof. Modoeanu Lucia, prof. Cîmpean Didina, prof. Maniu Daniela și maistru instructor Costea Ana.

Activitățile se vor desfășura împreună cu partenerii noștri din Turcia  SBL și Asociația KINITRO din Grecia.

Anunt selectie proiect VET

ANUNT SELECTIE STAGIARI VET

Procedura selectie proiect VET

PROCEDURA DE SELECTIE ELEVI

Mobilitate transnationala la Liceul Tehnologic Sebeș

In perioada 7-8.09.2022, la Liceul Tehnologic Sebeș s-a derulat întâlnirea de lucru din cadrul proiectului Erasmus+ „SChOOL GAMES- Digital Game-based Approach to Education” ID 2020-1-SK01-KA226-SCH-094386, care se derulează în perioada 01.06.2022-31.05.2023. La întâlnirea de lucru au participat partenerii proiectului: HEMISFERA din  Slovacia-coordonatorul proiectului, LEAF  din Slovacia, IMPACT GAMES din  Slovacia, CRHACK LAB F4D din  Italia și Liceul Tehnologic din Sebeș, România.

Aspectele discutate în cele doua zile de lucru vizează produsele intelectuale dezvoltate în cadrul proiectului precum jocurile digitale didactice de biologie, geografie, istorie, metodologia aferenta fiecărui joc și platforma care va putea fi accesata gratuit pentru descărcarea jocurilor didactice. În programul activităților au fost incluse și vizite culturale, pentru a descoperi asemănările și deosebirile existente între popoarele slovac, italian și roman.

Din echipa de proiect din cadrul Liceului Tehnologic Sebeș au participat la activități doamna director Stanciu Adina Mixandra, doamna director adjunct Henegariu Camelia, profesor Campean Cristina coordonatorul activităților și informatician Gatea Maria.

COMPETENȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ PE PIAȚA EUROPEANĂ A MUNCII
DIN FLORI DIFERITE SE FACE UN BUCHET

Proiect TEME -ID 130754

Selectie elevi GT pentru mobilitate Italia-proiect TEME -ID 130754

DESCRIERE, APLICARE SI SELECTIE MOBILITATE STAGII DE PRACTICĂ ÎN ITALIA ÎN CADRUL PROIECTULUI „TEME – TRANZITIA DE LA EDUCATIE LA MUNCA PENTRU ELEVI” ID 130754

TEME-130754-descriere aplicare selectie elevi GT pt Mobilitate Italia

CERERE DE ÎNSCRIERE PARTICIPARE – MOBILITATEA TRANSNAȚIONALĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI „TEME – Tranzitia de la Educatie la Munca pentru Elevi” ID 130754 descarca cererea

ERASMUS + MIND YOUR MIND

Titlul proiectului:

SChOOL GAMES Digital Game based Approach to Education

sChool Games-prezentare